dauf & pede


Smykkerne

For os er hvert enkelt smykke et særligt smykke. Derfor er alle dauf og pedes smykker håndgjorte og udført i 18 eller 24 karat guld, ædelsten og diamanter af høj kvalitet.
Du er meget velkommen til at komme ind til os med din egen idé. Så kan vi sammen finde frem til det smykke, som lever op til dine forestillinger.
Hvis du mangler inspiration har vi altid masser af gode idéer og forslag, som vi gerne deler med dig. Og så har vi naturligvis altid et udvalg af vores unikke smykker i forretningen

Navnet
I sensommeren 2005 mødte Claus den skønne pige Fie. Det var kærlighed ved første blik. Men da Fie kun var ét år, havde hun problemer med at udtale navnet Claus. I stedet døbte hun straks sin nye kammerat dauf. Og pede… Tja, det giver vel sig selv. Peter har altid været en pede. Så alt i alt: andet end dauf & pede, kunne butikken ikke hedde.

dauf
Claus Madsen, alias dauf, er udlært guldsmed ved Georg Jensen i år 2000. Her fortsatte han et år som svend, inden han brugte et år uden for branchen. Men smykkernes verden trak atter i dauf, og i 2002 vendte han tilbage til guldet – denne gang som sælger hos en leverandør. Nu står der guldsmed hos dauf & pede i Århus på visitkortet.

pede
Peter Hedegaard Petersen, alias pede, er udlært guldsmed ved Georg Jensen i 1997. Ved svendeprøven modtog han bronzemedalje fornemt overrakt af Dronning Margrethe. Fra 1997 til juli 2006 brugte han sine kunstneriske evner hos den traditionsrige forretning Hingelberg i Århus. Nu står der guldsmed hos dauf & pede i Århus på visitkortet.